Muuttotarvikkeet

Meiltä kaikki tarvittavat pakkaustarvikkeet muuttoanne varten. Toimitamme pakkausmateriaalit kätevästi muuttilaatikoiden yhdeydessä suoraan kotiovellesi. Hyvillä muuttovälineillä muuttosi sujuu nopeasti ja turvallisesti.

Muuttolaatikoiden vuokraus 0,15€/ltk/vrk

Mitat ovat P:60cm, L:40cm, K:30cm (tilavuus 52L)

Säästät muutossa kuluvaa aikaa pakkaamalla kaiken irtaimen laatikoihin. Älä pakkaa muuttolaatikoita liian täyteen. Huomioi pakattavan tavaran paino. Liian painavia laatikoita on hankala kantaa ja käsitellä. Muista jättää 4-5cm tilaa laatikon yläreunaan, jotta ne voidaan kasata päällekkäin ja siirtää pinoa kätevästi nokkakärryllä. Näin myös muuttoauton lastaaminen sujuu nopeammin, helpommin ja turvallisemmin ja tavarat säilyvät ehjinä perille saakka. Muista varata riittävä määrä laatikoita muuttoasi varten, hyvä nyrkkisääntö on 1m² = 1 muuttolaatikko.

Kiristekalvo 15€ (150m x 45cm)

KIRISTEKALVO
Kiristekalvo on tarpeellinen pakkaustarvike koti- ja yritysmuutoissa. Kiristekalvoa voi usein käyttää teipin asemasta esimerkiksi sulkemaan kaapin ovet kiertämällä kalvoa kaapin ympäri. Se ei jätä teippijälkiä. Kalvo soveltuu hyvin myös esim. sohvan tai sängyn suojaukseen.

Kuplamuovi 20€ (10m x 1m)

Kätevä särkyvien esineiden pakkaamiseen. Leikataan haluttuun kokoon. Se soveltuu mainiosti taulujen, lasihyllyjen, taulutelevisioiden, ruukkujen ja huonekalujen suojaamiseen.

Astiapaperi 12€ (50cm x 75cm, n.100kpl)

ASTIAPAPERI
Astiapaperi on erinoimainen astioiden pakkauspaperi, joka on tarkoitettu esimerkiksi lautasten, kuppien, lasien, vaasien pakkaamiseen.

Muovisäkki 5€ (200L 10kpl)

Muovisäkkeihin pakkaat helposti asunnon pehmeitä tavaroita, esimerkiksi vaatteita.

Aaltopahvi 15€ (0,5m x 10m)

AALTOPAHVI
Käytetään esimerkiksi muutossa lattian suojaamiseen. Erinomainen myös muissa suojauksissa, esim. huonekalujen suojaamiseen.

Pakkausteippi kirkas 4€ (5cm x 66m)

Tarttu hyvin, esim. kaapin ovien, laatikoiden, pakkausten ym. sulkemiseen ja vahvistamiseen. Teipin luonnonkumiliima ei jätä jälkiä.

Suojausteippi 7€ (0,5m x 33m)

Suojausteipillä kiinnität esimerkiksi lattiapahvit ja sidot kalusteet muuton yhteydessä. Teipistä ei jää irrotusjälkiä, ja se on helppo poistaa repeytymättä. Herkille pinnoille suosittelemme koekäyttöä!

Maalarinteippi 4€ (5cm x 50m)

Maalarinteippi soveltuu hyvin muuton erilaisiin pakkaustöihin. Maalarinteippiä saa käyttää vuokrattavien muuttolaatikoiden merkitsemiseen ja sen päälle on hyvä kirjoittaa esim. merkintätussilla.

Muuttolaatikoiden ja -tarvikkeiden toimitus:

20,00€/ajokerta – Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Tuusula

25,00€/ajokerta – Järvenpää, Söderkulla, Kerava, Nikkilä, Klaukkala, Sipoo

30,00€/ajokerta – Veikkola, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Pornainen. Muualle päin Suomea hinta sovittavissa erikseen.