Muutto

MUUTATKO UUTEEN KOTIIN, TAI SIIRTYYKÖ YRITYKSESI UUSIIN TOIMITILOIHIN?

Tarjoamme muuttopalvelut tuntiveloituksella tai mahdollisuuksien mukaan urakkahintaisena. Olemme apunasi niin kotimuuttojen kuin yritysmuuttojenkin toteuttamisessa. Tavoitteemme on antaa sinulle paras mahdollinen ja stressivapaa kokemus.

Hinnasto

Paljonko muutto maksaa?  Muuttopalvelun hintaesimerkkejä:

  • Yksiöt alkaen 280€
  • Kaksiot alkaen 320€
  • Kolmiot alkaen 420€
  • Isommat alkaen 540€

Muuttopalvelumme sisältää:

Hintoihin vaikuttavat erilaiset olosuhteet, kuten:

Ohjeet

Pakkaaminen:

Epämääräisiä kuljetuslaatikoita ja pusseja tulisi välttää. Pakkaa irtotavara muovisiin muuttolaatikoihin tai vaihtoehtoisesti pahvisiin. Tämä on yksi eniten muuttoa nopeuttava tekijä. Astiat ja muut herkät esineet suojataan esim. silkkipaperilla ja pakataan muuttolaatikoihin. Teippaa yhteen jääkiekkomailat, sukset, kävelysauvat ym. vastaava irtaimisto. Myös jätesäkkejä voi käyttää esim. vaatteeisiin ja muihin pehmeisiin materiaaleihin. HUOM! muista jättää kirjalaatikot vähän vajaaksi. Muuttolaatikoita ei myöskään kannata ylipakata, jotta ne voidaan pinota autossa päällekkäin. 

Suojaaminen:

Lipastot ja kaapit tyhjiksi. Ovet teipataan tai laitetaan avaimella kiinni. Suojaa ne huonekalut jotka mielestäsi suojausta vaatii, kiristekalvo ja kuplamuovi parhaat tähän tarkoitukseen (muista ottaa kaappien sisältä irtohyllyt pois, ennen suojaamista). Erityisesti muista suojata peilit, taulut, tv ja muu kodinelektroniikka. Suojauksen voit jättää myös muuttomiehille, mutta muista mainita siitä tilausta tehdessäsi (se ei automaattisesti kuulu sopimukseen). 

Purkaminen:

Irrota valmiiksi pesukoneet ja muut sähkölaitteet/koneet ja johdot sitoa hyvin teipillä runkoon kiinni. Jos purettavia kalusteita, pura ne myös valmiiksi. Irrota peilit, taulut, verhot ja valaisimet (jos haluat muuttomiesten hoitavan nämä palvelut, muista myös näistä ilmoittaa etukäteen). Halutessasi voit itse osallistua tavaroiden kantamiseen, tai jätä se muuttomiehille. Tämä on hyvä ottaa puheeksi muuttoa tilatessa, se auttaa arvioimaan muuton kestoa/hintaa. Muista varata muuttoautolle tilaa oven lähettyviltä (kysy huoltoyhtiöltäsi apua) Eläimet on hyvä pitää kiinni muuton aikana.

Ehdot

* SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Muuttopalveluyrityksen tulee tarjota asiakkaalleen mahdollisuus tarjouspyynnön tekemiseen yrityksen internetsivujen kautta. Asiakas täyttää tarjouspyyntölomakkeen ja lähettää sen Muuttopalveluyritykselle, joka tekee yksilöllisen tarjouksen asiakkaalle. Mikäli asiakas tekee tarjouspyynnön puhelimitse, sähköisesti tai muilla keinoin, muuttopalveluyritys antaa tarjouksen vastaavalla tavalla. Sopimus asiakkaan ja yrityksen välillä syntyy, kun asiakas hyväksyy hänelle annetun tarjouksen ja yritys vahvistaa sopimuksen syntymisen.

* TOIMEKSIANNON KATTAVUUS

Toimeksianto käsittää irtaimiston/huonekalujen siirron sovitusta lähtöosoitteesta huoneiston sisältä sovittuun vastaanotto- osoitteeseen huoneiston sisälle, sisältäen muuttotavaroiden lastauksen ajoneuvoon, niiden purkamisen ajoneuvosta ja siirtämisen huoneiston sisälle määräpaikassa. Toimeksiannon kattavuus ja alkamisajankohta ilmenevät tilausvahvistuksesta.

* ERIKSEEN SOVITTU

Mikäli ei ole erikseen sovittu, toimeksianto ei pidä sisällään seuraavia palveluita: -asuntoon kuuluvien kiinteiden kalusteiden ja erilaisten kodinkoneiden irrotukset/kiinnitykset eikä näiden ja siirrettävien kalusteiden purku/kasaus tai asennustyöt -kiinteistön pintojen sekä muutettavien kalusteiden suojaaminen -arvoesineiden, rahan, pankkikirjat, arvopaperit, jalometallit, korut tai muiden näitä vastaavien arvoesineiden kuljetus -kassakaappien, pianojen tai muiden erityisen raskaiden esineiden siirrot -eläinten ja elävien kasvien sekä näiden säilytystilojen kuljetus (esim. akvaario)

* MUUTTOPALVELUYRITYKSEN VELVOLLISUUDET

Muuttopalveluyrityksen velvollisuus on suorittaa toimeksianto ammattimaisesti ja asiaankuuluvalla huolellisuudella. Muuttopalveluyrityksen tulee myös asianmukaisella huolellisuudella ottaa huomioon tilaajan etu.

* MAHDOLLISET AIKATAULUNMUUTOKSET

Pidätämme oikeuden aikataulunmuutoksiin. Aikatauluihin voivat vaikuttaa ulkoiset, meistä riippumattomat seikat, kuten tietyöt, ruuhkat ja autorikot. Jos muuttoja on päivän aikana useita, voi myös edellisten muuttojen viivästyminen vaikuttaa seuraavan muuton aikatauluun. Tiedotamme mahdollisista viivästyksistä asiakkaalle aina mahdollisimman pian. Yleensä miehemme ovat ajoissa paikalla.

* MUUTON PERUMINEN

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa työsuoritus veloituksetta, mikäli peruutus tehdään vähintään viisi arkipäivää, ilmoituspäivä mukaan lukien, ennen kuin työsuorituksen on määrä alkaa. Mikäli työsuoritus perutaan vähemmän kuin viisi arkipäivää ennen sen alkamista, on M & T Palvelut Oy:llä oikeus laskuttaa kyseiseen työhön 50% hoidon arvosta.

* MUUTTOPALVELU VAHINGONKORVAUKSET

Huomioittehan että kaikki kaapit tyhjennetään ja kalusteet suojataan muuttoa varten. Ellei toisin ole sovittu, asianmukainen pakkaaminen on aina tilaajan vastuulla. Mikäli näin ei ole toimittu ja tavarat rikkoontuvat, muuttoyhtiö ei ole velvollinen korvaamaan puutteellisestä pakkaamisesta aiheutuneita vahinkoja. Yleensä kotivakuutus kattaa vahingon. Tilaajan on ehdottoman tärkeää tarkistaa oman kotivakuutuksensa korvausehdot muuttovahinkojen osalta.

* MAKSU

Maksu suoritetaan heti muuton jälkeen, ellei muuta sovita. Muutto maksetaan lähtökohtaisesti käteisellä. Jos muuttomiehillämme on mukana maksupääte, on myös kortti sopiva maksuväline. Jos maksupäätettä ei ole mukana ja asiakkaalla ei ole käteistä, haetaan asiakkaan kanssa käteismaksua varten rahat käteisautomaatista.